Δημοσιεύθηκε στις 01/11/2014 · Δημοσιεύθηκε σε Μισθολογικά
Share

Αγαπητοί πελάτες,

Λόγω το ελέγχων που πραγματοποιούνται πλέον σε καθημερινή βάση από τα συνεργεία ελέγχων της Επιθεώρησης Εργασίας και του ΙΚΑ ΕΤΑΜ θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα ακόλουθα:

1. Οι πίνακες ωρών εργασίας θα πρέπει να είναι σε εμφανές σημείο στην επιχείρηση.

2. Τα πραγματοποιούμενα ωράρια των εργαζομένων να είναι σε απόλυτη συνάφεια με τα δηλωθέντα στον πίνακα ωρών εργασίας. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να συμπληρώνετε το Ειδικό Βιβλίο Τροποποίησης Ωραρίου και πάντα πριν αναλάβουν εργασία.

3. Το Ειδικό Βιβλίο Τροποποίησης Ωραρίου και Υπερωριών να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο προς έλεγχο. Στην περίπτωση που δεν το επιδείξετε, αυτό φέρει πρόστιμο. Εάν κάποια επιχείρηση δεν είναι εφοδιασμένη με το Ειδικό Βιβλίο Τροποποίησης Ωραρίου, παρακαλώ πολύ όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο μας. Στο Ειδικό Βιβλίο Τροποποίησης Ωραρίου και Υπερωριών, αναγράφετε τυχόν αλλαγή ή τροποποίηση του ωραρίου από αυτό που έχει δηλωθεί στον πίνακα ωρών εργασίας.

4. Εκκαθαριστικά Μισθοδοσίας. Θα σας ζητηθούν τα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας και θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι υπογεγραμμένα από τους εργαζόμενους. Όπως και να τους δίνετε αντίγραφο.

5. Ανασφάλιστοι Εργαζόμενοι, το πρόστιμο είναι στα 10.550 ευρώ!!!!!!

Παραμένουμε στην διάθεση σας, για περαιτέρω διευκρινίσεις.